Chiens De Traineaux Team Ehawee 2019 @ot Oz (1)Chiens De Traineaux Team Ehawee 2019 @ot Oz (1)
©Chiens De Traineaux Team Ehawee 2019 @ot Oz (1)|OT Oz 3300
Niet te missenHondenslee-ervaringin Oz en Oisans

Hondenslee-ervaring

Team Ehawee is een schattige roedel Siberische Husky’s en twee mushers met een passie voor de relatie tussen mens en dier! Erwin en Barbara zullen hun liefde voor dit unieke hondenras met je delen. Dompel jezelf onder in een onvergetelijk Scandinavisch avontuur.

Maak kennis met

Siberische Husky’s

Eerst het eerste contact met de honden en dat gekke verlangen om ze te aaien. Als je dicht bij ze kunt komen? Natuurlijk! Ze houden van knuffelen en zijn heel vertederend! Vergeet niet om jezelf voor te stellen en steek je hand voorzichtig uit zodat ze je kunnen ruiken en hallo kunnen zeggen. Bekijk hun warme, volle vacht van dichtbij. Reis naar de diepten van de Scandinavische landen en bewonder het ijsblauw van hun ogen. Siberische Husky’s zijn zeer intelligente en koppige honden, maar Erwin en Barbara, hun roedelleiders, zullen je dat zeker vertellen!

Ga op

avontuur!

Sneeuw is de perfecte omgeving voor husky’s! Ze werken graag samen met mensen en kunnen tientallen kilometers afleggen zonder ooit moe te worden. Tijdens je hondenslee-ervaring vertellen Erwin en Barbara je graag over hun prachtige geschiedenis met de honden, waarvan de helft in de steek is gelaten en vervolgens is gerehabiliteerd om met de roedel te werken, dankzij het vertrouwen dat hun meesters hebben gewonnen.

Vertrek op dit Scandinavische avontuur aan boord van een comfortabele slee. Luister naar het knisperen van de sneeuw onder de schaatsen, de adem van de husky’s in volle inspanning. Kijk hoe de musher zijn team behendig bestuurt. Voel hoe de frisse berglucht je wangen prikkelt. Met ogen vol magie kom je tevoorschijn uit deze reis naar het Grote Noorden.

Een breed scala aan activiteiten

voor hondenliefhebbers

Team Ehawee zit ook vol projecten! Ze bieden op Oz 3300 een reeks activiteiten rond husky’s: een pelsjagersavond met een Scandinavische maaltijd bereid boven een houtvuur, skijöring en binnenkort langere sleetochten!

Sluiten