Paris-Nice Cyclo

De Fontainebleau à Nice en passant par l’Alpe d’Huez

in Alpe D'huez, Huez
 • De Paris-Nice Cyclo vestigt zich op maandag 20 en dinsdag 21 juni 2022 op het eiland in de zon.

 • Het evenement vindt plaats in 10 etappes tussen Fontainebleau en Nice van woensdag 15 juni tot vrijdag 24 juni 2022. Voor wielrenners die zich niet kunnen bevrijden, zal het mogelijk zijn om deel te nemen aan slechts 7 etappes, met een vertrek uit Bourg-en-Bresse zaterdag , 18 juni.

  Het is een originele route die wordt voorgesteld, afwisselende moeilijkheden, verschillende passen en wordt beschouwd als "monumenten" van fietsen, panorama's en locaties waarvan de schoonheid uw herinneringen...
  Het evenement vindt plaats in 10 etappes tussen Fontainebleau en Nice van woensdag 15 juni tot vrijdag 24 juni 2022. Voor wielrenners die zich niet kunnen bevrijden, zal het mogelijk zijn om deel te nemen aan slechts 7 etappes, met een vertrek uit Bourg-en-Bresse zaterdag , 18 juni.

  Het is een originele route die wordt voorgesteld, afwisselende moeilijkheden, verschillende passen en wordt beschouwd als "monumenten" van fietsen, panorama's en locaties waarvan de schoonheid uw herinneringen opnieuw zal graveren.

  11 steden zijn overeengekomen om het peloton te ontvangen voor deze 20e editie, 1400 km lang met een hoogteverschil van ongeveer 26.000 m.

  Het succes van deze nieuwe uitdaging, zowel persoonlijk als collectief, zal het resultaat zijn van de moed, de wil en het overtreffen van zichzelf die iedereen tijdens deze 10 etappes tot uitdrukking zal hebben gebracht, met als hoogtepunt de Promenade des Anglais, de trots van de stad Nice.
 • Gesproken talen
  • Frans
Uurroosters
Uurroosters
 • Vanaf 20 juni 2022 tot 21 juni 2022
  Geopend Alle dagen