Zie foto's (2)
Haute Route Alpe d’Huez

Haute Route Alpe d'Huez

in Alpe D'huez, Huez
 • Verover de legendarische Alpe d'Huez via de Haute Route, van 24 tot 26 juni 2022!

 • Overwin de beroemdste beklimming van de fiets, Alpe d'Huez - Haute Route-stijl. Op een route die doordrenkt is van de geschiedenis van het wielrennen, beklim deze legendarische klim en ontdek de omliggende passen die deze regio tot een mekka voor fietsers maken. Beleef de Haute Route-ervaring via hun vakkundig gemaakte routes, premium services en dagelijkse ondersteuning, allemaal gecondenseerd in drie epische dagen onderweg.
  Met twee klassieke etappes, plus een tijdrit over de beroemde 21...
  Overwin de beroemdste beklimming van de fiets, Alpe d'Huez - Haute Route-stijl. Op een route die doordrenkt is van de geschiedenis van het wielrennen, beklim deze legendarische klim en ontdek de omliggende passen die deze regio tot een mekka voor fietsers maken. Beleef de Haute Route-ervaring via hun vakkundig gemaakte routes, premium services en dagelijkse ondersteuning, allemaal gecondenseerd in drie epische dagen onderweg.
  Met twee klassieke etappes, plus een tijdrit over de beroemde 21 haarspeldbochten, is dit een race die je niet mag missen. Bovendien, dankzij gemakkelijke logistiek, verfrissingspunten en massages na elke etappe, bent u in perfecte omstandigheden om te bereiken
  nieuwe hoogtes. Het Haute Route-team zal er zijn om je te helpen jezelf te pushen als nooit tevoren, zodat je iets kunt bereiken dat je fietservaring voor altijd zal veranderen.
 • Gesproken talen
  • Engels
  • Frans
Uurroosters
Uurroosters
 • Vanaf 24 juni 2022 tot 26 juni 2022
  Geopend Alle dagen