Zie foto's (2)
Lepape Marmotte Granfondo

Lepape Marmotte Granfondo Alpes

in Alpe D'huez, Huez

 • De heilige graal van alle fietsers

  Elke wielrenner heeft de naam van deze legendarische cyclosportief wel eens gehoord. De Lepape Marmotte Granfondo is niet alleen een niet te missen internationaal wielerevenement, maar ook het belangrijkste eendaagse zomerwielerevenement in de Alpen, na natuurlijk de Tour de France. Het evenement, beperkt tot 7.500 deelnemers, is een echt succes en wekt de afgunst van fietsers over de hele wereld, zoals blijkt uit het ongelooflijke percentage van 88% buitenlandse deelname met meer dan 6.600 buitenlandse fietsers.

 • Er is vasthoudendheid en moed voor nodig om de 186 kilometer en 5.000 hoogtemeters van het parcours te overwinnen. De fietsers moeten 5 van de meest legendarische passen van Frankrijk afleggen: de Croix de Fer, de Télégraphe, de Galibier, de Lautaret en tot slot de beklimming van Alpe d'Huez.

  Een nieuwe route voor de 40 jaar La Marmotte

  40 jaar vieren waard! Voor de gelegenheid heeft het team van La Marmotte Granfondo besloten om een extra uitdaging aan te bieden, de Marmotte Ultra. De...
  Er is vasthoudendheid en moed voor nodig om de 186 kilometer en 5.000 hoogtemeters van het parcours te overwinnen. De fietsers moeten 5 van de meest legendarische passen van Frankrijk afleggen: de Croix de Fer, de Télégraphe, de Galibier, de Lautaret en tot slot de beklimming van Alpe d'Huez.

  Een nieuwe route voor de 40 jaar La Marmotte

  40 jaar vieren waard! Voor de gelegenheid heeft het team van La Marmotte Granfondo besloten om een extra uitdaging aan te bieden, de Marmotte Ultra. De deelnemers rennen / fietsen / strijden om de klassieke versie van de route, maar zodra ze aankomen in Alpe d'Huez, gaan ze verder richting de Col du Sarenne, dalen dan de pas af en beklimmen ze opnieuw de Alpe d'Huez.
 • Gesproken talen

  • Engels
  • Frans
 • Tarieven

  Vind alle prijzen op de site: https://lepapemarmottegranfondoalpes.com/
Uurroosters

Uurroosters

 • De 3 juli 2022