Station d'Oz 3300Chalets, forêt et montagne à Oz 3300
©Station d'Oz 3300|Images et Rêves
Welkom bijOz 3300

Oz 3300

Ontdek Oz 3300 in het hart van het Grand Domaine van de Alpe d’Huez! Dit bergresort biedt u de garantie voor een geslaagde vakantie, met snelle en gemakkelijke toegang tot de toppen, ongerepte natuur, activiteiten voor jong en oud…

Oz 3300

Gezinsresort

Oz ligt op 1350 m hoogte, in het hart van het Grand Domaine van Alpe d’Huez, en heeft de charme en authenticiteit van een gezinsresort. Kom en ontdek de warme sfeer: de kleine woningen in hout of steen, de charmante hotels, de chalets en het decor van dennenbomen.

Oz 3300

Dorp en gehuchten

Gelegen tussen Belledonne en de Grandes Rousses, in het hart van de Alpen, bestaat Oz en Oisans uit 10 gehuchten en een resort, op 800 tot 1350 m hoogte. 10 gehuchten verspreid aan weerszijden die van Oz een van de grootste gemeenten van Oisans maken. Oz Village, le Roberand, le Bessey, Sardonne, l’Ile d’Oz, le Boulangeard, le Pontonnier, la Beurrière, la Voûte, le Pré de l’Arche, l’Enversin. Deze gehuchten, soms met raadselachtige namen, herbergen vele schatten die getuigen van een verleden en een architectuur die uniek zijn voor de streek van de Oisans: oude schuren, washuizen, fonteinen… En niet te vergeten de 19e-eeuwse kerk Saint-Férréol in het dorp Oz en zijn vierkante piramidevormige klokkentoren.

Een voetgangersstation

Het centrum van Oz 3300 is uitsluitend bestemd voor voetgangers. Winkels, diensten en restaurants zijn allemaal in de buurt. Kinderen kunnen zich hier in alle rust vermaken, tot grote vreugde van de ouders!

Oz-en-Oisans - Été [Teaser]
Oz-en-Oisans - Été [Teaser]
Oz-en-Oisans - Été [Teaser]
Sluiten