Hoogtepunten / Evenementen

De Micro-Folie onthult haar mooiste werken in het hart van de Church of OZ Village. Van 21 tot 30 juni komt cultuur naar je toe met dit digitale museum dat de mooiste nationale en internationale meesterwerken presenteert op het grote scherm, met behulp van digitale tablets en virtual reality-headsets. Reis voorbij de grenzen van de realiteit: concertfragmenten, 360° onderdompeling en vele andere verrassingen wachten op je. Ontdek het Micro-Folie d’OZ programma!

Gastronomische en muzikale nocturnes

Elke donderdagavond, in het hart van het dorp Oz, brengen de “nocturnes gourmandes et musicales” lokale producenten en ambachtslieden uit de Oisans en Isère samen. Kom ze ontmoeten en ontdek hun producten! Er zullen tafels en stoelen zijn waar je hun producten kunt proeven in een muzikale sfeer.
Op het programma: Concerten, kraampjes met eten en drinken, kraampjes met ambachtelijke producten, kapperszaak, schminken voor kinderen…


De route van de Oisans

De Oisans Trail Tour bestaat uit 5 skioorden die hun krachten hebben gebundeld om een unieke route te creëren die hardlopers de kans geeft om van hun wilde hoekjes te genieten! Solo of in estafette, er staan verschillende routes op het programma voor jong en oud!


Magie van Oz Festival

10 dagen lang waait er een wind van verbazing en verrassing door Oz 3300s tijdens het Oz Magic Festival. Magische workshops voor iedereen, close-ups in restaurants, de Magic Stars wedstrijd en een uitzonderlijke slotavond! Twee weken gewijd aan magie, onder de artistieke leiding van David Coven en Luc Parson. Op het programma: magische ontdekkingsworkshops, close-ups in restaurants, een wedstrijd voor jong talent en een goochelgala!


De Alpen Enduro Trofee

Enduro Mad’Oz: 4e etappe van de Trophée Enduro des Alpes

De Trophée Enduro des Alpes is een enduro mountainbikewedstrijd bestaande uit 5 etappes op bergketens in de directe omgeving van de stad Grenoble. Met één etappe per maand vanaf juni scoren de deelnemers punten voor een algemeen klassement.


Draisiennes Kindertour

Een unieke draisienne-race voor kinderen tussen 2 en 5 jaar. Een eerlijk en gezellig sportevenement. Ongeacht waar ze finishen, krijgen alle kinderen: een ingelijste plaquette, een herinneringsmedaille voor elke etappe, kleine cadeautjes en een snack voor alle deelnemers.

Sluiten