Juridische informatie

Editorial manager:

Oz 3300 Tourist Office
38114 Oz 3300
info@Oz 3300.com
Tel: 04 76 80 78 01

Productie:

Raccourci Agency
18 bvd Maréchal Lyautey
17000 La Rochelle
www.raccourci.fr

Fotocredits:

Bruno Longo, Cyril Crespeaux, Cyrille Quintard, Eric Maulavé, Laurent Salino, Images et Rêves, Pascal Tournaire, TSL Outdoor – Yann Ros, Fabien Gruas – No Limit Shooting, Office de Tourisme d’Oz 3300.

Wettelijke bepalingen:

Elk gebruik van de bronnen (fotografisch, iconografisch, tekstueel of met betrekking tot vorm, lay-out, structuur…) op deze site moet vooraf worden aangevraagd bij het Office de Tourisme d’Oz 3300. Het Office de Tourisme d’Oz 3300 verleent in eerste instantie toestemming om de inhoud van de site te bekijken.

Responsabilité:

Het Office de Tourisme d’Oz 3300 kan de volledigheid van de informatie niet garanderen. Het Office de Tourisme d’Oz 3300 behoudt zich het recht voor om de informatie op de pagina’s van de site op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

De vermelde prijzen, promoties of speciale aanbiedingen op de site worden uitsluitend ter informatie gegeven. In geen geval kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele fouten of wijzigingen in prijzen en promoties.

Voor meer informatie over de site, contacteer ons.

Links:

De sites die direct of indirect zijn gekoppeld aan de site www.oz-en-oisans.com worden niet door ons beheerd. Bijgevolg aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor de informatie die op deze sites wordt gepubliceerd. Links naar externe sites worden uitsluitend voor het gemak aangeboden en impliceren geen goedkeuring van de inhoud ervan.

Sluiten