ErvaringSkiën bij zonsondergang
Ski au coucher du soleilDescente des skieurs lors du ski au coucher du soleil
©Ski au coucher du soleil|OT Oz 3300

Skiën bij zonsondergang

Een onvergetelijke ervaring: bewonder de zonsondergang op 2800 m hoogte en geniet van een laatste afdaling met een hoofdlamp.

Scenery

breathtaking

Een laatste afdaling na sluiting van de pistes? Ga naar de Alpette voor de laatste afdaling naar de Dôme des Rousses op 2800 meter hoogte. Daar wacht je een onvergetelijk panorama: de vallei van Eau d’Olle en de Romanche in de gloed van een zonsondergang. Grijp deze kans aan om meer te weten te komen over het beroep van eerstehulppatrouilleur.

Een afdaling

onvergetelijk

Na het bewonderen van de zonsondergang vanaf een van de hoogste toppen in het gebied, beleef je een afdaling van 1450 m vanaf de Dôme des Rousses naar het skioord Oz en Oisans. Onder begeleiding van bergprofessionals (EHBO’ers, skileraren van de ESF van Oz en de activiteitenbegeleider van het Office du Tourisme) en uitgerust met een hoofdlamp bereik je het skioord voor een unieke en onvergetelijke afdaling. Een goed niveau van skiën is vereist, aangezien de afdaling op rode pistes plaatsvindt.

Wat moet je meenemen om van het moment te genieten?

In de bergen verandert het weer snel en kan de temperatuur snel dalen. Zorg voor warme kleren, een helm en een camera om het moment vast te leggen. De afdaling is geen race, dus neem de tijd om van het moment te genieten!

3 STAR SKI LEVEL

Sluiten