ErvaringOverschrijd je grenzen op een mountainbike
VTT à Oz 3300Un VTTétiste descend une piste de montagne assez raide, une télécabine est visible en arrière plan
©VTT à Oz 3300|Images et Rêves

Overschrijd de grenzen van je mountainbike

Honderden kilometers aan gemarkeerde paden en routes voor alle niveaus en geschikt voor mountainbiken in al zijn vormen: downhill, enduro, freeride, cross-country…

In het hart

de l'Alpe d'Huez Grand Domaine VTT

Oz 3300s in het hart van Alpe d’Huez geweldig mountainbike gebied biedt gevarieerde routes tussen de vallei en de hoge toppen! Tussen 800 m en 3.330 m, de top van de Pic Blanc, zijn er tal van routes in alle disciplines: downhill, enduro, cross-country of free ride…Een benchmark MTB-plek, met legendarische trails, zoals de beroemde Poutran afdaling. Mis het Plateau des Lacs of het enduroparcours van Balcons niet. Oz 3300s biedt ook toegang tot trails voor alle niveaus en gratis pendeldiensten Allemond / Oz 3300s om je uitstapje te vergemakkelijken. Voor plezier en progressie: het resort heeft een pump track en een bike park op het sneeuwfront!

De route

meren

De Lacs langlaufloipe (XC 11 op de plattegrond van het skioord) verbindt Alpe d’Huez met l’Alpette. Je komt over talrijke loopbruggen met uitzicht op meren, bergstromen en steenslag… met een indrukwekkend panoramisch uitzicht over 12 km! Dit pad is uniek omdat het in beide richtingen kan worden gebruikt.

Huren

apparatuur

Sluiten