Uw leveneerste vakantiedagenin de bergen
Ski alpin à Oz 3300Deux jeunes skieurs à Oz Station
©Ski alpin à Oz 3300 |Images et Rêves

Je eerste vakantie in de bergen

Met vrienden of familie, de bergen bieden een breed scala aan activiteiten, ongeacht je leeftijd. Kom en leer het plezier van skiën met onze instructeurs, maak je eerste rodelafdalingen, neem deel aan de niet te missen fakkelafdaling en ontdek de wereld van de sledehonden.

Sliden

voor iedereen

Er is geen leeftijdsgrens voor het leren glijden in de bergen. Om je te helpen het onder de best mogelijke omstandigheden te leren, is er een beginnersgebied dat toegankelijk is zonder skipas, zodat je de sensatie van het glijden vanaf het sneeuwfront van Oz kunt ontdekken. Jonge rijders kunnen vanaf 3 jaar leren paardrijden in de Jardin des Neiges, onder begeleiding van de ESF. Na het afdalen in Oz, of voor de allerkleinsten, biedt de crèche activiteiten voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. Wat je niveau ook is, de instructeurs van het skioord zijn er om je de boardsporten onder de beste omstandigheden te leren.

Genieten

De bergen

Naast een animatieprogramma dat zorgvuldig is samengesteld door onze activiteitenbegeleiders, zijn er tal van activiteiten beschikbaar in Oz. Ga alleen wandelen of in een groep met een bergleider, word een expert in mushing door deel te nemen aan een hondenslee-uitstapje of ontdek de Oisans en zijn gletsjers vanaf de hoogste top van het Grand Domaine Alpe d’Huez: de Pic Blanc. Nadat je je rodelwedstrijden hebt gewonnen en je mooiste sneeuwpop hebt gemaakt, kom je een glühwein of chocolademelk drinken voor de fakkelverlichte afdaling.

section-banner-top
De vele activiteiten

bij Oz 3300

Wat te doen après-ski of op een dag zonder skiën? Het Cristaux zwembad met sauna en stoombad, de multi-sporthal met tafeltennis- en badmintonfaciliteiten en een klimzaal zijn allemaal de hele dag beschikbaar om je te laten wachten op de avondfondue of raclette.

section-banner-bottom
Sluiten