ErvaringNieuwe glijders testen
Nouvelles Glisses Oz 3300Deux enfants en airboard sur le front de neige pour les nouvelles glisses à Oz 3300
©Nouvelles Glisses Oz 3300|OT Oz 3300

Nieuwe glijders testen

Er zijn andere manieren om met plezier de piste af te glijden! Zo dicht mogelijk bij de grond op het airboard, of evenwichtig op de trikke, probeer tot zes verschillende ietwat gekke machines uit, en ontdek nieuwe glijsensaties! Tussen speelsheid, ontdekking en plezier zal de animatie van nieuwe glijpartijen jong en oud bekoren.

Kies je favoriete machine

en het is helemaal van jou!

Een alternatief voor skiën! Of je nu een skiër bent of niet, de nieuwe sneeuwsporten laten je nieuwe manieren ontdekken om van een helling af te komen, anders dan de conventionele snowboards, ski’s of sleeën. Je kunt de Olmet rodelbaan afdalen en elk van de zes rodelbanen die worden aangeboden door het Office du Tourisme uitproberen, gratis en in alle veiligheid. Onze gidsen staan klaar om advies te geven en uit te leggen hoe je elke rodel moet gebruiken.

Ontdek zes bijzondere schuifmachines!

Als je eenmaal je helm hebt aangemeten, kun je kiezen uit verschillende “nieuwe glijders”:

The Airboard:

een grappige opblaasbare slee waarop je op je buik liggend over de baan raast en met je hele lichaam stuurt. Zo dicht als je bij de grond kunt komen, is het gevoel van snelheid des te groter!

De Yooner:

Krijg de kick van snelheid, maar dan zittend! De Yooner is snel, licht en gemakkelijk te besturen. Waarom improviseer je er niet een paar races mee!

De Snowskate:

Heb je skateboardtrucs onder de knie op het asfalt? Maar kun je ze ook op sneeuw? Test je stijl met de snowskate!

Neem deel aan

initiatie

Sluiten