Ski alpinDeux jeunes skieurs sur belle piste damée. Vue sur les sommets des Alpes et les Aiguilles d'Arves.
©Ski alpin |Pascal Tournaire
Niet te missenLeuke nummers

Leuke nummers

Vind wat je zoekt op verschillende speelterreinen in het grand domaine van Alpe d’Huez! Van het kinderpark voor de allerkleinsten, via de hut “Chez Roger”, tot de kleine hobbels en tunnels bij Marcel’s Farm, ontdek leuke afdalingen om te doen met familie of vrienden!

Comme un air de freestyle

Als de grote moguls van het snowpark Alpe d’Huez je aanspreken, maar ook indruk op je maken, waarom begin je dan niet wat lager? Marcel’s Farm biedt een geweldig alternatief en is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus! Maak je eerste slaloms, ga onder de tunnel door en ontdek de curbe op ski’s of snowboard! De avonturiers onder jullie kunnen zelfs de kleine moguls op Marcel’s Farm uitproberen. Deze piste is bereikbaar via de Signal stoeltjeslift. Ga hem dus ontdekken, en vergeet vooral niet aan het einde aan te bellen!

Les Jeux, fun runs in overvloed!

Bij aankomst in Les Jeux, bij de uitgang van de Poutran gondellift, staan er verschillende pistemogelijkheden aan de kant van Alpe d’Huez tot je beschikking: tegenover je staat de hut van Roger en zijn schitterende uitkijkpunt, het begin van de piste “Chez Roger”. Op deze mooie groene piste wachten tunnels en slaloms voor beginners! De sportievelingen onder jullie kunnen zich wagen aan boardercross of het Alpe d’Huez snowpark, waar indrukwekkende moguls en glijbanen op je wachten. Tot slot kunnen degenen die hun ski’s nog niet hebben aangetrokken zelfs van de lange rodelbaan onder de DMC-gondel afdalen. Helmen en sleeën met remmen zijn hier verplicht en worden niet verstrekt.

Sluiten