Parc De Loisirs 2017 @photo Pro InconnuParc De Loisirs 2017 @photo Pro Inconnu
©Parc De Loisirs 2017 @photo Pro Inconnu|OT Oz 3300
Niet te missenBos recreatiepark

Bos recreatiepark

Boomklimmen en tokkelbanen in het hart van een sparrenbos: het Parc de loisirs en forêt d’Oz is een must voor avonturiers!

Klim, spring en evolueer in de bomen in alle veiligheid!

In het hart van een sparrenbos biedt recreatiepark Oz 3300 acrobatische parcours op hoogte voor alle niveaus en leeftijden… met een ongelooflijk uitzicht op de bergen! Racrobranche biedt iedereen de kans om zijn evenwicht te gebruiken, om de adrenaline een beetje te laten pompen als hij van de tokkelbaan afglijdt, maar ook (en vooral) om een geweldige tijd te hebben met familie of vrienden! Je kunt je ongeacht je niveau door de bomen bewegen dankzij de verschillende parcoursen: het “Marmot”-parcours voor kinderen vanaf 5 jaar, het “groene” parcours voor junioren en volwassenen en het “blauwe” en “rode” parcours voor volwassenen. Het hoogtepunt van uw ontsnapping in de bomen: 3 tokkelbanen, waarvan één reusachtige van 300 meter lang! Een unieke en acrobatische ervaring voor het hele gezin en vrienden.

Een kindvriendelijk attractiepark

Het attractiepark verwelkomt kinderen vanaf drie jaar op nieuwe leuke workshops en cursussen die zijn aangepast voor peuters. Zittend in een miniatuurvliegtuigje kunnen kinderen onder begeleiding van hun ouders de tokkelbaan uitproberen. Het Marmottenparcours is uitgerust met een doorlopende reddingslijn voor maximale veiligheid. Het Eekhoornparcours is speciaal voor kinderen van 3-5 jaar (afhankelijk van de grootte).

Sluiten