Marché nocturne au village d'Oz 3300Village d'Oz décoré de fanions, des stands avec foule, maisons en pierre et église ancienne.
©Marché nocturne au village d'Oz 3300|OT Oz 3300
Niet te missenNachtmarktin Oz en Oisans

Gourmet nachtmarkt

Een evenement dat je in de zomer niet mag missen: elke donderdagavond is het feest in het dorp Oz. Tijdens het zomerseizoen komen inwoners en vakantiegangers samen op het centrale plein voor een feestelijk en gezellig moment. Het is een kans om de producten uit de Oisans te proeven en in stijl met de producenten te praten.

Oz ontdekken,

een bergdorp

Met slechts 250 inwoners is Oz een van de kleinste dorpen in de Oisans. Kom slenteren over de zomeravondmarkt en ontdek de goed bewaarde geheimen van de oude stenen: de kerk uit de 19e eeuw, het oude washuis, de oude duiventil die is omgebouwd tot expositieruimte. Laat Oziens en Oziennes je alles vertellen over hun dagelijks leven en het plezier om hier te wonen.

Geniet van

een muzikale en feestelijke avond

In het hart van het dorp komen aan weerszijden van het plein winkeliers tot leven. Voor het washok verwelkomt een klein podium de muzikanten van vanavond. Kinderen spelen tussen de tafels in het midden van het plein. De laatste zonnestralen kondigen het begin van het concert aan en iedereen gaat zitten om een maaltijd te delen met familie en vrienden. Zonder twijfel een van de beste manieren om van de zwoele zomeravonden te genieten!

Proeven en

wakker je smaakpapillen

Meer gastronomische lokale recepten of gerechten met verrassende combinaties? Wat je smaak ook is, op de Oz markt vind je gemakkelijk wat je zoekt voor een smakelijke maaltijd. Het is ook het perfecte moment om samen te genieten van een aperitiefje: verse tomme met kruiden, gerookte vleeswaren, gegrild vlees… alles vergezeld van een verfrissend biertje van het vat, gemaakt op slechts enkele kilometers van Oz. Het is de belofte van een geslaagde avond met je geliefden! En wees gerust, het zoete aroma van een gouden crêpe als dessert zal je niet op je wenken bedienen!

Praktische informatie

De nachtmarkt!

Sluiten