Img 8174Img 8174
©Img 8174|OT Oz 3300
Niet te missenBeginnersgebied

Beginnersgebied

Wanneer je vakantie in Oz 3300 rijmt met eerste glijpartijen! Wat je leeftijd ook is, hier vind je speciale pistes voor beginners in het resort. Met een geschikte skipas kun je zonder problemen kennismaken met de geneugten van de wintersport. Begin in het skigebied en volg je eigen tempo naarmate je hoger komt!

Oz, een paradijs voor kinderen

Sneeuwvakanties zijn vaak een gelegenheid om het skiën te ontdekken en je skitechniek te verbeteren. Precies wat je nodig hebt, want bij Oz 3300 hebben we alles wat je nodig hebt voor de perfecte ski-ervaring! Scholen, groeps- of individuele lessen, skiën of snowboarden, beginnersgebied… Wat je niveau ook is, bij ons boek je vooruitgang in alle veiligheid. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen terecht in de Jardin des Neiges, in het hart van het skigebied. Met 2 skiliften en een gratis lopende band is het sneeuwfront van Oz 3300 een ideale ruimte om te leren.

Er is geen leeftijdsgrens voor skiën!

Wil jij deze winter de uitdaging aangaan om op of van ski’s te stappen? Probeer het dan eens! Onze instructeurs zijn er om je de essentiële technieken van een goede skiër bij te brengen, met behulp van hun vriendelijke benadering en hun didactische vaardigheden. Onze leerzone garandeert je sneeuwzekerheid gedurende het hele seizoen, zodat je in de best mogelijke omstandigheden kunt skiën. Omzoomd door het bos en met een panoramisch uitzicht over het skigebied, laat je je verrassen door het plezier van het skiën op de pistes van Olmet en Clos du Pré. Dit gebied is toegankelijk voor iedereen, voetgangers, gezinnen, vrienden… Dit is het moment om uw geliefden aan te moedigen!

De funzones van Alpe d’Huez Grand Domaine Ski

Nieuwsgierig naar meer? Snelle en gemakkelijke toegang via de Poutran gondellift geeft je toegang tot de beginners- en funzones van Alpe d’Huez. Het is tijd om je ski’s te laten glanzen en aan je bochten te werken op de groene piste van Chez Roger en de bel te laten rinkelen op de beroemde piste “Marcel’s Farm”.

Wil je nog meer?

Onze andere must-haves

Sluiten