Descente aux flambeaux des enfantsDescente aux flambeaux des enfants avec l'arrivée sur le front de neige, De nombreux participants et lampes qui rendent le front de neige violet.
©Descente aux flambeaux des enfants|Images et Rêves
Niet te missenFakkelafdalingen

Fakkelafdalingen

Het klinkt als een no-brainer… wie skivakantie zegt, zegt fakkelafdalingen! Blauw, wit, rood… lichtjes die knipperen als ze de bochten langs de piste volgen, glühwein die wordt gedeeld, foto’s van de jongsten op ski’s. Beleef magische momenten tijdens fakkelafdalingen.

Kinder…

Wat is een betere manier om een lesweek met de ESF af te sluiten dan met een fakkelafdaling? Je kunt de kleurrijke lichtjes bewonderen die over de piste van Olmet slingeren. Voor hun eerste fakkelafdaling zullen de kleintjes verrukt zijn door de aanwezigheid van Pioupiou, de schattige mascotte van de skischool. Je kinderen, gewapend met hun blauwe en rode fakkels, zullen hun instructeur volgen om een aantal prachtige bochten te maken. Ze zullen trots zijn om je hun skivorderingen te laten zien, zwaaiend met hun fakkels terwijl ze voor een onvergetelijk spektakel zorgen. De afdaling van de kinderen wordt voorafgegaan door de show van de instructeurs: demonstraties van spectaculaire trucs en verschillende glijpartijen door je favoriete rode jassen!

En die van de instructeurs!

Vonden je kinderen het leuk om deel te nemen aan de lichtafdaling, maar vonden ze het misschien ook leuk om toe te kijken? Geen paniek, de afdaling met fakkels door de instructeurs laat je een tweede keer genieten van het moment, als gezin. Deze gesynchroniseerde afdaling wordt gevolgd door een gezellig moment onder het genot van een warme drank: warme chocolademelk en glühwein, aangeboden door de winkeliers van het resort!

Deelnemen aan

fakkelafdaling

Sluiten