Activités2016@images Et Rêves (19) BdActivités2016@images Et Rêves (19) Bd
©Activités2016@images Et Rêves (19) Bd|images Et Rêves
Niet te missenAll-terrain scooter

All-terrain scooter

Probeer off-road scooteren, discreter dan mountainbiken maar net zo intens in sensaties, ga op avontuur dankzij de initiatie aangeboden door het Office du Tourisme.

Insoluut en leuk!

All-terrain scooter is een van de niet te missen activiteiten in Oz 3300s. Minder bekend dan downhill mountainbiken, kun je met de scooter het resort verkennen en je helemaal uitleven. Uitgerust met beschermende kleding kun je de pistes op om het plezier van afdalen en snelheid te ontdekken.

Een vriendelijke en veilige manier om te ontdekken

De introductie tot scooteren met de gidsen van het toeristenbureau verloopt in verschillende fasen. Eerst leert u de step onder controle te houden op de Pumptrack van het resort, een parcours met verschillende opeenvolgende hobbels en scherpe bochten. Daarna volgt een ludiek parcours met verschillende hindernissen om te oefenen met het besturen van je machine op de verschillende bergterreinen: paden, weiden, rotsen…

Op het Grand Domaine van de Alpe d'Huez

Als je eenmaal de basis onder de knie hebt, kun je, alleen of onder begeleiding, de pistes van het Alpe d’Huez Grand Domaine gaan ontdekken. Net als bij skiën zijn de pistes aangepast aan je niveau, met een classificatie die varieert van groen (toegankelijker) tot zwart (het moeilijkst).

Uitrusting

en ga aan de slag!

Sluiten