Ski nocturne à Oz 3300Ski Nocturne@images Et Rêves (3)
©Ski nocturne à Oz 3300|OT Oz 3300
Niet te missenSkiën in het maanlicht

Skiën in het maanlicht

Het is moeilijk om de ski’s weg te leggen na een heerlijk dagje uit? Het plezier gaat één keer per week door in Oz met skiën bij maanlicht en de piste van Olmet verlicht vanaf 18.30 uur. Kom genieten van de activiteiten van de ESF en het plezier van nachtskiën.

Een ongewone omgeving

Eén keer per week gaat de Olmet-piste aan het eind van het Oz-gebied vanaf 18.30 uur open om jong en oud te laten genieten van het skiën na een goede dag op het Grand Domaine van Alpe d’Huez. Aan het begin van het sneeuwfront wordt een nachtelijk evenement georganiseerd zodat sneeuwliefhebbers hun dag kunnen verlengen met een afdaling bij maanlicht. Je kunt genieten van een gezellig moment van uitwisseling met de ski-professionals en deelnemen aan het entertainment dat wordt aangeboden door de skischool.

 


 

Ontdek nieuwe disciplines

Nachtskiën is de kans om nieuwe disciplines te ontdekken. De skischool organiseert een slalom zodat je je vrienden kunt uitdagen en in een gezellige sfeer kennis kunt maken met een van de belangrijkste skidisciplines. Tijdens de schoolvakanties kun je ook deelnemen aan een introductiecursus snowboarden met ski-professionals en profiteren van de opening van de Clos du Pré piste naast de Olmet piste. Tijdens de februarivakantie gaat het nachtskiën gepaard met de onvermijdelijke fakkelafdaling voor kinderen en de show van de instructeurs, dit alles onder het genot van warme chocolademelk en glühwein.

Profiteer

verlichte paden!

Sluiten