Uw leveneerste vakantiedagenin de bergen
Rando sur le plateau des lacsCouple de randonneurs avec deux enfants dont un sur les épaules. Montagnes et lacs en fond.
©Rando sur le plateau des lacs |Bruno Longo

Je eerste vakantie in de bergen

Met vrienden of familie en ongeacht je leeftijd, de bergen bieden een scala aan activiteiten voor sensatiezoekers of liefhebbers van rust en natuur. Downhill mountainbiken en scooteren, wandelen rond meren, watervallen ontdekken en nog veel meer!

De bergen

voor iedereen

Wandelen in de bergen kan soms een eng woord zijn. Heb ik wel genoeg uithoudingsvermogen, adem of energie? Het resort Oz 3300 heeft routes voor wandelaars van alle niveaus, van de meest ervaren tot beginners. Ontdek de Roubier waterval op een pad door het alpenbos, doorkruis het Plateau des Lacs en zijn panoramische uitzichten op de omliggende massieven of ontdek de gletsjers van de Oisans vanaf de hoogste top van het Grand Domaine van Alpe d’Huez: de Pic Blanc.

Ontdekken

en sensatie

Sensatiesporten maken deel uit van de geneugten van de bergen. Ervaren mountainbikers kunnen op eigen houtje op avontuur gaan op de mountainbikepaden van Alpe d’Huez Grand Domaine, maar beginners kunnen het ook leren! Ontdek downhill mountainbiken met een instructeur op het beginnersgebied, de beginnerspaden of de Oz Pump Track. Probeer het off-road scooteren tijdens de evenementen van het Office du Tourisme.

section-banner-top
Activiteiten

voor elk wat wils

Naast een activiteitenprogramma dat elke week wordt samengesteld door onze entertainers, zijn er twee tennisbanen en -materiaal beschikbaar bij het VVV-kantoor.
Een volleybalveld en een minigolfbaan zijn beschikbaar in het resort om optimaal te profiteren van zonnige dagen.
Een multifunctionele hal met tafeltennis en badminton, evenals een klimzaal, zorgen ervoor dat je je kunt vermaken, ongeacht het weer.

.

section-banner-bottom
Sluiten