ErvaringOntdek een wildwatersport: canyoning
canyoning-a-oz-ot-oz-en-oisans-24.jpg

Ontdek een wildwatersport: canyoning

Oz 3300s wordt doorkruist door verschillende bergstromen en watervallen, bronnen van frisheid, plekken voor contemplatie of wandelingen. En als je dorst hebt naar sensatie, aarzel dan niet om canyoning te proberen en ga op ontdekking in de Roubier aan de voet van het resort!

Neem

een bad van frisheid

Ga op een afdaling in het hart van de pittoreske Oz canyon, uitgerust met een speciaal wetsuit, een helm en de nodige veiligheidsuitrusting. Je gaat naar beneden via een reeks glijbanen in plassen, kleine sprongen en toboggans in een heel leuk parcours, een ideale stortvloed voor een eerste ontdekking van canyoning.

Een avontuur

onvergetelijk

Toegankelijk vanaf 10 jaar, beleef dit avontuur met familie of vrienden. De canyon van Oz 3300 is erg leuk, zonder touwwerk of abseilen. Elke week worden er verschillende uitstapjes van een halve dag aangeboden onder begeleiding van een professional. De gidsen zorgen voor de organisatie en de veiligheid. Een ideale activiteit tijdens hete zomers en toegankelijk voor beginners.
Het beoefenen van de canyon is geheel op eigen verantwoordelijkheid en de toegang tot de canyon wordt geregeld door de gemeentelijke wetgeving. Ga onder begeleiding van een professional

De benodigdheden…

Ik zou een paar waterdichte schoenen, mijn neopreen wetsuit, een helm, een waterfles, water, mueslirepen voor als je het even niet meer ziet zitten, een EHBO-kit, een windjack en fleece, een mobiele telefoon niet vergeten.

Sluiten